Ufó 1990

Ufó 1990
 
 
Állítólag a Magyar UFO szövetség memorandumot intézet a Magyar Kormányhoz, hogy hozza nyílvánosságra a magyar UFO eseteket. A Honvédelmi Minisztérium barátságos levélben válaszolt, és megírta, hogy semmilyen UFO esetről nincs tudomása. (A Neten ennek a leveléznek már nincsen nyoma.) 
 
Hát, szerintem a Minisztérium helyesen, jó politikus módjára válaszolt. Nem kell nekünk ujjat húzni a Nagy Testvérrel, aki szemmel láthatólag nem komálja ezt a témát. 
 
De azért itt mjost megemlítek néhány magyar esetet, mert reálisnak tünnek. Ezeket 1990-ből válogattam találomra, kivéve egyet, amelyik már az 1991 január 1.-ei magyar UFO invázióra hajaz.  
 
2015. június 15. 
                                                                                                                                                      K. Alíz
 
 
 
 
 

1991. 01. 18.

Éjszakai TV- nézésem végeztével lefekvéshez készülődtem. Villanyoltás után 1-2 perccel az ablakra szegeződött tekintetem. Az ablakkeret oldalsó részén fényvisszaverődés jelent meg. Első gondolatom az volt, hogy a szomszéd háza ég. Rögtön az ablakhoz ugrottam, s ekkor tűnt föl a jelenség. A kör alakú tűzgömb fénycsóvát húzva suhant el észak-déli irányba. Az egész kb. 10-12 másodpercig tarthatott, s érdekessége, hogy semmilyen hangjelenség nem kísérte.  

A fénycsóva 4x-5x nagyobb volta „fej” részénél. A gömb –tehát az eleje- vörösen  izzott, s kis tűzkövek pattantak ki belőle. Ekkor az óra 23.14 percet jelzett.

Az egészet összefoglalva ennyit mondhatok a jelenségről:

OLYAN VOLT, MINT EGY REPÜLŐ HOLD.

Tisztelettel:

Szanyiszló László

                                                                           Szilvásvárad

 

 

 

                                                               

AmazingCounters.com